De evaluatie over de zomer 2005 is afgerond. De meeste baasjes stuurden het evaluatieformulier in, waarvoor veel dank!

De uitslagen staan hieronder vermeld. Dubbelklik op de grafieken voor een vergroting.

Het gemiddelde algemene eindcijfer is een 9. Daar zijn wij best trots op!

De prijs wordt in de evaluaties gemiddeld als evenwichtig gekwalificeerd. Voor klanten van het Retriever Resort is de prijs gemiddeld het minst belangrijke onderdeel.

Hieronder de grafiek die de gemiddelde relatieve waardering uitdrukt. De hoogste gemiddelde relatieve score wordt toegekend aan de speelweiden. De laagste gemiddelde relatieve score wordt gegeven voor het intake gesprek. Hier zullen wij extra aandacht aan gaan besteden.

Tenslotte de webcam en het online foto-album.

Wij zullen de ontwikkeling van de webcam opschorten. De reden hiervoor is dat de techniek om een vloeiend beeld door te geven dermate nieuw en ongebruikelijk is, dat de implementatie ervan tot complicaties leidt in de snelheid van de verbinding. Dat is met name het geval als meerdere belangstellenden gelijktijdig inloggen.

De verwachting is dat "streaming webcam faciliteiten" over een aantal jaren algemeen gebruik zal zijn. Tot die tijd blijven wij werken met het online fotoalbum, dat door iedereen zeer wordt gewaardeerd.

Wij danken alle baasjes voor het vertrouwen dat wij van hen kregen in de zomer van 2005 en zullen de uitslagen aanwenden ter verdere verbetering van ons Retriever Resort.

Algemeen

Klantwaardering 2005

De speelweide

De dagverblijven

De nachtverblijven

De doorgang

Impression New Media Enkhuizen - concept - design - interactive