Joke (Yoka) van den Brink- Venema Sydney - Australia, 27-10-2012
Hallo mijn neef Philly zo als ik je van vroeger nog kende. Ik ben een dochter van ome Arend en tante Suus. Ik vond het heel leuk om je web-site te zien en alles over de venemaatjes te lezen. Ik ben ook samen bezig met mijn man een web- site te maken. Het is nog niet helemaal klaar maar je kan wel even kijken op www.learn-folk-art.com . groetjes van ons. daaag Yoka en Bill van den Brink
Erik Brummer Diever, 02-09-2012
Onze labrador Mika heeft 6 dagen doorgebracht op het retriever resort. Het is ons erg goed bevallen en Mika heeft het erg naar zijn zin gehad. We zijn met een gerust gevoel op vakantie gegaan na een prettige kennismaking met Daisy en de familie. We zouden hier zo weer terug komen met onze hond en we kunnen het aanbevelen voor andere honden liefhebbers!
Jeannette Echten, 03-07-2012
Dank jullie wel, Dick, Greetje en Beau. Beau is een graag geziene gast hier en Daisy mist haar nu al, Floris trouwens ook :-). Graag tot de volgende keer!
Dick, Greetje en Beau Bosker Weener (D), 03-07-2012
Hallo Jeannette,

Ook namens Beau hartelijk bedankt voor Beau's leuke vakantie bij jullie. 3 jaar geleden besloten we om weer op vakantie te gaan. Onze lab Beau was toen 4 jaar. Een aantal opvangadressen de revue laten passeren en wezen kijken (met Beau). Bij jou was het eigenlijk gelijk raak. Beau rende gelijk door het weiland aan het dollen met Daisy. Kwam even bij ons terug met de blik van "leuk is het hier". Naast de indruk die wij al hadden, was dat voor ons het teken dat Beau hier prima onderdak was.
De afgelopen 3 jaar gaat ze met plezier uit logeren, na afloop altijd nog even afscheid nemen van jou en de kinderen.
Voor ons betekent onderdak bij jou dat wij een onbezorgde vakantie hebben, wetende dat Beau goed verzorgd wordt. Daar hebben we gerust een dik uur rijden voor over (er zijn zat adressen dichter bij ons in de buurt).
We brengen Beau met veel vertrouwen en plezier volgend jaar tijdens onze vakantie weer bij je onder.

Groetjes,

Dick, Greetje en Beau
ilonka de vries-peters Groningen, 28-08-2010
Leuk is het altijd om hier even rond te kijken. Volgend jaar zal ik contact met je opnemen over een logeerpartij want zoals het nu lijkt gaan we weer naar New York. Voor het zover is gaan de dames eerst lekker mee naar Denemarken en Zeeland. Het gaat goed met ze. Ze worden een dagje ouder en grijzer. (staat lekker eigenwijs)

Groetjes van Ilonka

Laat een bericht achter!
Teken hier het gastenboek van het Retriever Resort

Impression New Media Enkhuizen - concept - design - interactive