Let Op! De naam Retriever Resort wordt momenteel helaas door meer partijen gebruikt voor het aanbieden van vakantie opvang voor Retrievers In Drenthe. Wij bieden sinds 2004 vakantieopvang aan voor alle Retriever rassen, sinds 2013 uitsluitend in huiselijke sfeer.

Uw retriever ook een fijne vakantie in een huiselijke situatie met speelkameraadjes en veel persoonlijke aandacht en verzorging? Geen buikpijn meer als u op vakantie gaat omdat uw trouwe viervoeter ergens in een kennel verblijft? Wellicht spreekt onze manier van vakantie opvang u dan aan.
Dagopvang is ook mogelijk in overleg.

Wij zijn gestart met het Retriever Resort in 2004 met een bezetting van maximaal 8 logees. Dit concept bleek een groot succes en vakantieperiodes waren vaak een jaar tevoren al volgeboekt. Nu doen we het wat rustiger aan, ook omdat gebleken is dat de meeste honden het uiteindelijk toch het prettigst vinden om in huis te verblijven. Onze uitgangsbasis is niet veranderd "Het Retriever Resort is voor uw retriever een vrolijk, veilig en vriendschappelijk vakantieoord met veel persoonlijke aandacht, rust, ruimte en beweging". Wel kunnen en willen we momenteel maximaal 3 logees opvangen, wat tegelijk betekent dat de honden gezellig bij ons in huis verblijven.

De dag- en nachtverblijven zijn er nog steeds en indien er vraag naar is (bijvoorbeeld op uitdrukkelijk verzoek tijdens drukke vakantieperiodes of bij meerdere honden van 1 eigenaar) kunnen wij de bezetting weer uitbreiden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wij zijn het gehele jaar geopend, periodes in overleg en op aanvraag.

Er is momenteel weer ruimte voor nieuwe klanten, teefjes en gecastreerde reuen kunnen zich middels een registratie-verzoek aanmelden.
Voor de duidelijkheid, wij nemen geen ongecastreerde reuen aan.

Het Retriever Resort is geen professioneel dierenpension, dierenhotel of een kennel, maar een kleinschalig particulier oppasadres.

Wij hopen dat de algemene informatie u in staat stelt om een goede afweging te maken over ons vakantieparadijsje voor retrievers.

De pagina's die betrekking hebben op reserveren, evalueren en de voorwaarden zijn beveiligd. Deze pagina's gaan over uzelf en uw retriever(s). De historische informatie is zichtbaar en daarom niet bestemd voor derden.

U kunt een registratieverzoek doen. Wij nemen dan contact met u op voor een intake gesprek.

Naam Retriever Resort door derden gebruikt ....

Pups verwacht van Luna
medio Januari 2016

Impression New Media Enkhuizen - concept - design - interactive